Askebæger

Køb af askebæger: passende løsninger til indendørs og udendørs

Der er utallige områder, hvor askebæger er praktisk talt uundværlige. Ud over rygeområderne på restauranter, omfatter dette også mange andre steder, såsom indgangen til supermarkeder eller offentlige bygninger. Derudover er askebæger også en del af udstyret i de fleste private husstande. Det gælder ofte også ikke-rygere, der ønsker at give deres gæster mulighed for at ryge en cigaret, hvis det er nødvendigt.

I lyset af de mange forskellige anvendelsesområder bør det nok ikke overraske, at der findes askebæger i vidt forskellige designs. Måske leder du efter et praktisk vindaskebæger eller et askebæger med låg. Under alle omstændigheder er du på det rigtige sted hos os. Du er sikker på at finde den rigtige model i vores butik.

At købe et askebæger - de vigtigste ting på et øjeblik

 • Askebæger med låg eller vindaskebæger er et glimrende valg til udendørs brug.
 • Ud over askebæger med låg og vindaskebæger findes der adskillige andre modeller.
 • Der er modeller lavet af plast, glas, metal og keramik.
 • Ved valg af askebæger skal der tages hensyn til den planlagte anvendelse og monteringsstedet.
 • I vores butik finder du forskellige askebæger, som du nemt kan købe online.

Egnede askebæger til ethvert formål

Ønsker du at købe et askebæger, har du et kæmpe udvalg af forskellige modeller til rådighed, som adskiller sig i størrelse og form samt udstyrsmæssigt. Så du er ikke begrænset til meget simple askebæger, når du køber dem.

I stedet kan du vælge mellem følgende askebæger:

 • Askebæger med låg
 • Vindaskebæger
 • Stående askebæger
 • Vægaskebæger
 • Rejseaskebæger

Askebæger med låg egner sig ikke kun til udendørs brug

Askebæger udstyret med låg er særligt praktiske. Cigaretskod og aske er godt beskyttet mod vindstød i dem, hvilket gør dem til en populær løsning til udendørs brug. Endelig forhindrer låget på askebægeret meget pålideligt, at vinden blæser indholdet ud og spreder det på bordet eller gulvet.

En anden fordel ved at købe et askebæger med låg er, at det grimme indhold ikke er synligt. Derudover er låget med til at minimere ubehagelige lugte. Især ikke-rygere vil sætte stor pris på dette.

Hvis du ikke er sikker på, om du skal købe en simpel model uden låg eller et askebæger med låg, er sidstnævnte sandsynligvis det bedre valg i de fleste tilfælde.

Askebæger er særligt alsidige

Når man ryger udendørs, blæser vinden næsten uundgåeligt også aske rundt. Vil du undgå dette i fremtiden, er et vindaskebæger den perfekte løsning for dig.

Når du køber et vindaskebæger, har du valget mellem forskellige varianter. Generelt kan man gå ud fra, at et vindaskebæger er lidt højere end et konventionelt askebæger. På den måde er det udendørs indhold beskyttet mod vinden.

Nogle vindaskebæger er også udstyret med et låg eller en indsats til løft. Som regel giver det mening at give fortrinsret til et sådant vindaskebæger frem for en model, der kun har lidt højere kanter. Det gælder især, hvis du ønsker at holde rengøringsindsatsen for dit rygeområde eller for eksempel din terrasse eller altan så lavt som muligt.

Askebæger med låg i forskellige varianter

Når det kommer til lågets form og funktion, kan du vælge mellem forskellige typer, når du køber et askebæger. Nogle askebæger kommer med et flip-up låg, mens andre har et aftageligt låg.

Udover det er der også modeller, der har en mekanisme til presning. Når du trykker på denne, skubbes låget på askebægeret ned, mens det roterer samtidig. Denne drejebevægelse sikrer, at cigaretter og aske skubbes ud i askebægeret. En sådan model er meget praktisk og særlig populær takket være dens ukomplicerede brug.

Når et stående askebæger giver mening

Er der hverken tæller eller bord til rådighed eller skal askebægeret bruges stående af en anden grund, er et såkaldt stående askebæger et godt valg Stående askebæger er store askebæger, der er høje nok til at være behagelige, når de står eller skal bruges. bestået.

Stående askebæger placeres direkte på gulvet. De findes i mange udgaver. For eksempel er stående askebæger, der er fyldt med sand, meget almindelige. Dette forhindrer ubehagelige lugte forårsaget af de udstoppede cigaretter.

Der findes også modeller, der består af et askebæger og en skraldespand. Du har helt sikkert set sådan et stående askebæger foran indgangen til det ene eller det andet supermarked i dit område. Den særlige fordel her er, at der ikke er behov for at opsætte to separate beholdere til affald og cigaretskod, hvilket naturligvis sparer plads.

Stående askebæger fås naturligvis også med låg, hvis det ønskes. Hvis den mest pålidelige mulige vindbeskyttelse skal sikres, er en sådan model naturligvis særdeles velegnet.

Vægmonteret askebæger som et kompakt alternativ

Vægmonterede askebæger kan fastgøres til væggen uden den store indsats. Sammenlignet med stående askebæger fylder de væsentligt mindre. Samtidig kan de stadig fastgøres højt nok til nemt at bruge dem, mens de står.

Hvis du er opmærksom på god kvalitet ved køb af det væghængte askebæger og er omhyggelig med at montere det på væggen, kan du som regel stole på, at askebægeret pålideligt opfylder sin funktion i meget lang tid.

Afhængig af lokale forhold kan det naturligvis også her give mening at give et askebæger med låg præference frem for et åbent væghængt askebæger for at undgå, at aske flyver rundt eller endda cigaretskod på gulvet.

Kompakt rejseaskebæger til på farten

Med et rejseaskebæger, også kendt som et lommeaskebæger, er du godt rustet på farten, selvom der ikke findes et normalt askebæger. Udvalget af rejseaskebæger er også ret stort.

Vælg for eksempel et lommeaskebæger, der kan trækkes fra hinanden, eller et lille rejseaskebæger med hængslet låg. Hvis du er bekymret for at miste dit lommeaskebæger undervejs, kan du endda købe en model, der har en karabinhage påsat.

Så du skal med stor sandsynlighed finde et rejseaskebæger, som du kan lide, uden alt for mange problemer. Ved køb skal du dog sørge for, at dit valgfrie lommeaskebæger er så lugtsikker som muligt. Når alt kommer til alt, vil du gerne kunne bære den i din bukse- eller jakkelomme eller i din bagage uden tøven.

Askebæger lavet af forskellige materialer

Udover forskellige størrelser, former og funktioner har du, når du køber et askebæger, også valget mellem modeller lavet af forskellige materialer. For eksempel findes der askebæger af gennemsigtigt eller farvet glas, som enten kan holdes enkelt eller dekoreret.

Udover det kan du også købe askebæger af plast, metal eller keramik. De forskellige materialer har hver deres fordele. Så der er ikke kun visuelle forskelle, men også forskelle med hensyn til levetid og stabilitet.

 • Metalaskebæger byder normalt på et moderne og ret enkelt udtryk.
 • I mange tilfælde er modeller lavet af keramik meget slående designet og farverige.
 • Askebæger af plast kan normalt score til en lav pris.
 • Modeller lavet af glas kan have simple eller mere usædvanlige former.

Det er selvfølgelig ikke altid tilfældet. Der er for eksempel også askebæger lavet af keramik med et iøjnefaldende design eller modeller af metal, der er meget iøjnefaldende.

Det rigtige askebæger til ethvert behov

På grund af det store udvalg af forskellige modeller kan købsbeslutningen nogle gange være lidt af en udfordring. På den anden side kan du også være sikker på, at du med garanti finder et askebæger, der helt lever op til dine forventninger.

Hvad skal man overveje, når man køber et askebæger?

Det er bestemt ikke for svært at købe et passende askebæger. Ikke desto mindre bør du huske et par ting. Når alt kommer til alt, vil du bestemt gerne være helt tilfreds med dit nye askebæger.

Det vigtigste aspekt er nok den påtænkte anvendelse. Er du på udkig efter et udendørs askebæger, er modeller med låg eller såkaldte vindaskebæger et godt valg. Fordi de er en god måde at undgå, at cigaretskod eller aske blæses ud. Dette har ikke kun fordele med hensyn til hygiejne. Du skal også rense området omkring askebægeret sjældnere.

Ønsker du at dit nye askebæger skal bruges, mens du står eller går forbi, er du på rette vej med et stående askebæger. Er pladsen trang på stedet, kan et væghængt askebæger også være et godt alternativ.

Er du ikke-ryger og kun mangler et askebæger, som du gerne vil stille til rådighed for dine rygende gæster fra tid til anden, er en simpel model af plast eller glas eller et billigt askebæger med låg som regel helt tilstrækkeligt.

Køb askebæger online

Er du på udkig efter et nyt askebæger, så finder du det helt sikkert her hos os. Vi tilbyder dig forskellige modeller at vælge imellem.

Bestil et askebæger med låg eller et vindaskebæger af høj kvalitet og få dit køb leveret til dig hurtigt og pålideligt.

Vi tilbyder dig god kvalitet og fair priser. Vi er derfor helt sikre på, at du vil være tilfreds med det askebæger, du har købt hos os, og at din valgte model vil tjene dig trofast i lang tid.