Vandkøler

Filter

Professionelle vandkølere til restaurationsbranchen og privarbrug

Du finder vanddispensere til borde og til den del, der er under dit bord samt vandkølesystemer, sodavandanordninger og varme karbonatorer. Vi tilbyder også filtre til dine vandhaner eller kaffemaskiner Vi har også et spændende udvalg af filtersystemer til din vandhane og endda noget så smart som til dit brusebad.

Topmoderne vanddispenserer og sodavandanordninger

Et af vores mest populære produkter er vores EDEN-vanddispenser til kølet eller ikke-kulsyreholdigt vand. Enhederne er mikrofiltreret, steriliseret og fås med valgfri ozonsterilisering, specielt designet til cateringindustrien. EDEN vanddispenser er tilgængelig i en model til ens bord eller en model til under bordet. Du kan enten vælge mellem en model der udskænker 60 l eller 120 liter væske i timen. SODA ELEGANCE TOWER er af rustfrit stål til kølet stillevand og sodavand. Den avancerede køleenhed med kompressor bruger en minimal mængde energi og afgiver 18 l til 20 l koldt vand i timen via to doseringshaner. SODA ELEGANCE TOWER leveres med et forbindelsessæt og trykreduktionsreduktion. Sodavandanordninger giver koldt kulsyreholdigt vand ud, mens en varm carbonator fungerer ved stuetemperatur. Vi tilbyder dig varme kulsyreholdere med en doseringsevne på 90 l til 150 l sodavand i timen. En varm karbonator har fordelen frem for en sodavandsenhed, at den sparer energi på grund af manglen på en køleenhed. Modellen til bordplader TIBER fremstillet i høj kvalitet rustfrit stål blev udviklet til professionel brug i cateringindustrien. I standardversionen leverer enheden kølet soda og stadig vand med en kølekapacitet på 65 l i timen og en vandkapacitet på 90 l i timen.

Vandfilter, CO2-tilslutning og rengøring

Effektive filtre er vigtige for håndteringen af drikkevand. EVERPURE sælger filterpatroner til sundt, aseptisk vand fra koldtvandsenheder eller varm drikkevaremaskiner. Filtrersystemet stopper partikler på op til 5 mikrometer i størrelse samt mulige forurenende stoffer, uønsket lugt og smag. EVERPURE MicroGuard Pro 2-filtersystemet er endda i stand til at filtrere partikler i størrelsen 0,15 mikromillimeter og er derfor velegnet til særligt kritiske anvendelser. Vi tilbyder også specielle rengøringsmidler og desinfektionsspray til vanddispensere og flaskevandssystemer. I vores sortiment finder du også CO2-flasker med madkvalitet kuldioxid og CO2-slanger samt trykreduktionsreduktioner og andet praktisk tilbehør til brug sammen med din sodavandsenhed. Du får altså et komplet system, der er perfekt til at filtrere partikler i vandet, fjerner grim smag og samtidig lugt på en gang. Er det ikke bare fantastisk?