Fadølsanlæg

Filter

Dispenseringssystemer er doseringssystemer, med drikkevarer fra opbevaringsbeholdere, såsom fustager eller tanke, der fyldes i et glas. Dispenseringssystemer med komplette sæt består af et tryk, et beslag til tilslutning af tromler, samt en pumpe eller en komprimeret gasbeholder med CO2 og en trykreduktionsreduktion. Det er vigtigt, at de store systemer, der fås med op til fire linjer, har en CO2-kontrolledning og har et ledsagende kølesystem. Med det rigtige udstyr og haneteknologi går lidt øl tabt. Men især hanen kan let blive forurenet. Derfor skal du altid være opmærksom på renlighed, og visse regler skal følges i cateringbranchen.

Små doseringssystemer

Ud over de store dispenseringssystemer i pubber har vi også små dispenseringssystemer, der også er egnede til privat brug. I vennekredse er dispensere også en dejlig gave til din næste fødselsdag - du kan bruge den til at tappe øl til din fest eller fødselsdag! Små doseringssystemer, f.eks. En ølkasse, er nemme at tilslutte, og du kan begynde at nyde øl på få minutter. De er også et godt alternativ til hobbykælderen. Mange systemer er lavet af rustfrit stål og har en drypbakke. Nogle modeller har en let plug-in køler og termostat, der giver information om den rigtige temperatur. Vi har passende tilbehørssæt til næsten alle doseringssystemer, og du finder også de passende reservedele til små og store reparationer.

Nogle af de små doseringssystemer kan transporteres. Men hvis du virkelig kan lide at have et mobilt fadølsanlæg, er en picnic-pumpe ideel. På grilltur til stranden kan du begynde at skænke øl med det samme, uden en CO2-flaske! Pumpen placeres simpelthen på keglåsen. Det har et særligt tryk.

Afkøling

Uanset om store eller små doseringssystemer og om privat eller professionel brug: Så skal øllet være pænt og køligt. Derfor finder du også forskellige køleindstillinger i denne kategori. Vandkøleanordninger kan parkeres under disken, og der er køleskabe i den rigtige størrelse til øllet. Gennemgående kølere og tørt kølere er også tilgængelige. Afkøling er ikke kun vigtig til opbevaring, øllet skal forblive køligt i glasset. For kun hvis det flyder ud af hanen ved den rigtige temperatur, kan du nyde det med et helt rigtige skum på toppen.