Cocktail sæt

Cocktail sæt: det perfekte tilbehør til restauranter og privat brug

Cocktails har altid været populært og er selvfølgelig også en uundværlig del af drinksmenuen i de fleste barer. Bortset fra det prøver flere og flere mennesker at lave cocktails selv og f.eks nyde dem sammen med venner i deres hjem, til en fest eller måske endda til et bryllup, hvor der er en bar.

Uanset om du er en erfaren restauratør eller en begynder i dit eget hjem - kan du finde det rigtige tilbehør, der naturligvis ikke må mangle, når du blander cocktails. I vores butik finder du et stort udvalg af cocktails og andre produkter, som du kan bruge til tilberedning af drinks. Du vil helt sikkert finde noget, der passer til dig og dine behov.

Start med at tage et kig i vores udvalg af produkter. Derfor skal du finde det cocktail sæt eller den cocktail shaker som du mener passer bedst til dig. Det er nemt at gøre online og du vil kunne starte med at blande dine egne cocktail, i løbet af et par dage.

Køb et cocktail sæt: Det skal du vide

 • Cocktail sæt er særligt praktiske, da de indeholder det nødvendige tilbehør til at kunne blande drinks.
 • Udover en shaker inkluderer det vigtige cocktailtilbehør en muddler, en jigger, en barsked og barfilter.
 • Et cocktail sæt af høj kvalitet er lige så vigtigt for at møblere din egen husbar som et udvalg af spiritus.
 • Når du køber cocktailtilbehør, skal du sørge for, at de er af god kvalitet, så du kan stole på, at de holder så længe som muligt.
 • Både professionelle bartendere og private cocktailelskere kan finde det rigtige cocktail sæt i vores onlinebutik.
 • Cocktail sæt til nybegyndere og professionelle bartendere

  Hvis du ønsker at købe en shaker eller et komplet cocktail sæt, er det naturligvis fornuftigt at overveje den tilsigtede brug af dit køb, når du træffer en købsbeslutning.

  Interesserede nybegyndere, der vil prøve at lave cocktails derhjemme, kan klare sig godt med et mindre cocktail shaker-sæt til at komme i gang. Hvis det er nødvendigt, finder professionelle bartendere også mere omfattende cocktail sæt med adskilligt tilbehør i vores butik, der er fleksibelt udstyret til hverdagen i travle barer og diskoteker.

  Cocktailshaker: uundværlig til blanding af drikkevarer

  Når det gælder blanding af drikkevarer som Piña Colada eller Margarita, bør en cocktail shaker af høj kvalitet naturligvis ikke mangle. De enkelte ingredienser bringes sammen i rystebeholderen og blandes i den ønskede cocktail.

  For at lave cocktails selv skal du helt sikkert købe en shaker. Du kan enten få disse individuelt, eller du kan bestille et praktisk cocktail sæt direkte, som ud over en sådan cocktailblander også indeholder andet tilbehør til blanding af dine drinks.

  Cocktailtilbehør: Hvad inkluderer de bestemt?

  Selvfølgelig er en shaker ikke den eneste enhed, du har brug for til blanding af cocktails. Der er også et antal andre tilbehør, som du skal købe til din hjemmebar.

  Følgende udstyr er især vigtigt cocktailtilbehør:

 • Mortere
 • Stangfilter
 • Vippemåler
 • Barsked
 • Afhængigt af ​​cocktailen, har du muligvis brug for forskellige andre hjælpemidler, der ikke er specifikt beregnet til blanding af drikkevarer, men som stadig kan vise sig at være uundværlige. Disse inkluderer for eksempel en saftpresser til selv at fremstille frisk juice til visse cocktails eller en kniv til at skære frugt.

  Mortere

  Morteren er en støder. Som et cocktailtilbehør er morteren uundværlig til tilberedning af mange drinks. Det bruges for eksempel til at knuse blade, når der blandes caipirinha, så de nemt kan udvikle deres aroma i den populære brasilianske cocktail med cachaça.

  Mortere er ofte lavet af træ. Tilbehøret til lækre cocktails fås også lavet af plast eller rustfrit stål med et mørtelhoved af plast. Det sidstenævnte produkt, plejer at holde meget længere, end versionen i træ.

  Stangfilter

  En si er vigtig for at kunne skænke cocktails. Dens funktion er selvfølgelig at undgå at hælde frugtstykker og frugtmasse ned i cocktailen, da det i mange tilfælde ikke er nødvendigt.

  Stangsien er normalt lavet af rustfrit stål. En sådan sigte er allerede integreret i tredelte shakers, så det normalt ikke er nødvendigt at bruge en ekstra sigtet, når man hælder.

  Vippemåler

  Vippemåleren, også kendt som en jigger på engelsk, er en speciel målekop. Det gør det lettere at dosere spiritus og har i de fleste tilfælde to sider, hver med forskellig volumen.

  I nogle dele afEuropa har vippemålere normalt en kapacitet på fire cl på den ene side, mens den anden side er halvt så stor og derfor har to cl. Jiggers af høj kvalitet er normalt lavet af rustfrit stål. Men der er også stangmål af plast eller glas, og formen og størrelsen på det praktiske cocktailtilbehør kan variere.

  Barsked

  Den såkaldte bar skeen er også et uundværligt cocktailtilbehør, der udfører flere vigtige opgaver. På den ene side kan bar skeen bruges til at måle meget små mængder væske, og på den anden side bruges den til at røre cocktails. For selvom en shaker ikke skulle mangle i nogen bar, er det velkendt, at den ikke er egnet til tilberedning af alle cocktails.

  Barskedene har et meget langt håndtag, som ofte er snoet i en spiral og på nogle modeller kan måle op til 50 centimeter. I den bageste ende har mange skeer også en støder, hvorpå ingredienserne til cocktailen kan knuses, hvis det er nødvendigt.

  Ingen cocktail uden is

  Is er en vigtig del af ingredienserne i de fleste cocktails. Afhængigt af drikken er enten isterninger eller knust is det rigtige valg. Begge kan købes færdige eller laves selv.

  Hvis du vælger den anden variant, har du enten brug for isterningforme eller en isterningsmaskine og om nødvendigt en isknuser, som du kan fremstille knust is til dine cocktails.

  Hvis du lige har købt dit cocktail sæt og bare vil prøve det en gang, er det selvfølgelig tilstrækkeligt at købe en pose isterninger eller knust is på tankstationen eller i supermarkedet til dine forsøg som hobby bartender .

  Lav din egen cocktail: Hvilken alkohol hører hjemme i baren?

  Cocktails tilbyder en bred vifte af smag, så der er noget for næsten enhver smag. Hvis du vil lave dine egne cocktails, har du ikke kun brug for det rigtige tilbehør såsom en shaker, men også den rigtige alkohol. Hvilke spiritus der ikke skulle mangle i baren, afhænger naturligvis hovedsageligt af hvilke cocktails der skal blandes.

  Din bar derhjemme er godt udstyret med følgende spiritus, så du selv kan lave mange forskellige cocktails:

 • Gin
 • Brun rom
 • Hvid rom
 • Vodka
 • Tequila
 • Whisky
 • Brandy
 • Vermouth
 • Cocktails behøver ikke altid at have alkohol

  Når det kommer til cocktails, vil de fleste sandsynligvis tænke på alkoholholdige drikkevarer med spiritus som vodka eller rom. Det behøver imidlertid ikke være tilfældet. Fordi gode cocktails også kan tilberedes uden alkohol.

  Selvom du overhovedet ikke kan lide alkohol, kan et cocktail sæt være et værdifuldt køb, som du kan trylle ekstraordinære drinks med ingredienser som juice, frugt og sirup.

  Vær opmærksom på kvalitet, når du køber cocktail sæt og tilbehør

  Som med så mange produkter gælder det selvfølgelig også for cocktailtilbehør, at god kvalitet er meget vigtig og bidrager væsentligt til dit købs lange levetid.

  Det kan være fristende at bruge så lidt penge som muligt på at købe et cocktail sæt. Normalt kan du dog antage, at det vil betale sig at investere lidt mere i en shaker af høj kvalitet og andet tilbehør til blanding af cocktails.

  Når alt kommer til alt kan et godt cocktail sæt, som det du kan købe hos os, give dig mange års loyal service i forberedelsen af ​​dine kreationer og dermed hjælpe med at imponere mange en ven eller kunde med dine færdigheder bag baren.

  Cocktail sæt - En god gave

  Hvis du kender nogen, der nyder cocktails, kan et cocktail sæt være den perfekte gave. Det være sig en shaker af høj kvalitet eller et sæt til at smage spiritus som rom og dermed skabe en meget speciel drikkeglæde - med tilbehør til cocktails vælger du en meget speciel gave, der helt sikkert vil skabe entusiasme.

  Ideelt set skal du kende og overveje modtagerens præferencer, når du vælger cocktailtilbehør som gave. På denne måde sikrer du, at gaven bliver så unik som mulig, og at modtageren af gaven vil blive meget gladere.

  Stort udvalg af cocktail sæt og tilbehør i høj kvalitet

  Vi tilbyder dig en bred vifte af produkter til blanding af cocktails. Hos os finder du for eksempel cocktail sæt i høj kvalitet, der er ideelle som basisudstyr til din egen bar eller til professionel brug i cateringbranchen.

  Uanset om tilbehør som shakers, komplette cocktail sæt eller barposer med mange praktiske værktøjer - vi tilbyder dig alt hvad du behøver for at lade din kreativitet løbe frit, når du tilbereder drinks og tilbyde både dig selv og dine gæster populære klassikere eller til at inspirere egne kreationer.

  Køb cocktail shakers og cocktail sæt

  Hvis du er på udkig efter cocktailblandesæt og tilbehør til tilberedning af drinks, er du kommet til det rette sted. Køb dit nye cocktai lsæt eller shaker direkte fra os i vores online butik, og få dit tilbehør leveret hurtigt og nemt.

  Vi er sikre på, at du vil blive imponeret over både produktkvaliteten og vores fremragende kundeservice, og at du vil nyde dit nyindkøbte cocktail sæt i mange år frem.