Vask

Køb en vask i rustfri stål af høj kvalitet til restaurationsbranchen

Hygiejne ernoet af det vigtigste, når det kommer til restauration og cateringverdenen. Det er derfor ikke kun nøgvendigt at tilslutte en passende sæbedispenser og til at tørre den af med en fugtig klud fra tid til anden. At vaske noget i hånden er derfor noget af det mest basale i servicebranchen. For at imødekomme de høje krav i cateringindustrien anbefales en robust gastrovask lavet af rustfrit stål . Grunden til det er, at det er noget som let kan gøres rent. I vores butik finder du et stort udvalg af stålvaske i den bedste kvalitet og i forskellige størrelser samt matchende tilbehør som dræningsventiler eller dækplader.

Gastro-dræn der kan holde til meget

Sammenlignet med vasken i dit private køkken udsættes en vask i cateringbranchen normalt for for betydeligt højere belastninger. Det er derfor vigtigt, at en gastrovask er så robust og allround som muligt. Ellers holder vasken ikke længe og skal udskiftes efter en kort tid. For at undgå dette er køkkenvaske lavet af rustfrit stål i høj kvalitet. Dette giver gastrovask den nødvendige stabilitet, så der normalt ikke er nogen hindring for pålidelig brug over mange år. Hvis du planlægger at købe en vask til din restaurant eller bar, bør du derfor vide, at du skal du bruge en passende model. Med den gastro dræn i rustfrit stål, som vi tilbyder i vores online shop, vil du helt sikkert træffe et godt valg.

Vask i rustfrit stål for perfekt hygiejne

Hvis du arbejder inden for catering, ved du sikkert allerede, hvor vigtig en god hygiejne er. Uanset om det er i forhold til opvask, rengøring osv. Du skal altid sørge for, at det hele er og forbliver rent, så ingen bakterier eller andre mikroorganismer kan sprede sig. Ellers vil du før eller senere have uventede gæster, der ikke er velkomne. En eller flere rustfri stålvaske er derfor en del af det basale udstyr i enhver cateringvirksomhed. Fordi dette giver dig mulighed for at vaske mad såvel som Rengøring af glas . Samtidig sikrer produktionen af robust rustfrit stål også, at selve gastro-køkkenvasken er let at rengøre og vedligeholde. Husk at dig og dine medarbejdere ikke må bruge køkkenvasken til at vaske hænderne. Man skal have en separat vask til håndvask. Dette er normalt for en sikkerheds skyld at man skal have dette.

Gastro køkkenvask til optimale arbejdsprocesser

I den daglige catering kan det dog føre til stress og usikkerhed. Hvis der er mange kunder er det desto vigtigere, at alle arbejdsprocesser passer perfekt. Dette påvirker ikke kun kundeservicen, men også påstås ikke-væsentlig aktiviteter såsom hygiejne. Med det rigtige gastrovask i rustfrit stål, kan du sikre dig, at alt fungerer helt perfekt og uden problemer.

Gastrovaske er også et godt valg til privat brug

Selvfølgelig er de mulige anvendelser af vaske til cateringbranchen ikke begrænset kun til professionel brug. Det kan også være helt perfekt til privar brug. Det kan måske være, at jeres lejlighedskompleks har et festlokale, hvor der er brug for en håndvask, af rustfritstål. Med en professionel håndvask vælger du en særlig høj kvalitet til dette formål. Fordi en vask lavet af rustfrit stål er stabil, holdbar og let at pleje, så den kan bruges i din festkælder til en vil levere pålidelige tjenester i lang tid. Samtidig er det muligt at håndtere købsomkostningerne for en sådan vask. Så du behøver ikke at overstrække dit budget, og på trods af en robust synke for fagfolk, har du stadig nok penge til at købe en ølautomat, f.eks.

Køb køkkenvaske i rustfrit stål online

Hvis du leder efter en robust vask lavet af rustfrit stål , er du kommet til det rigtige sted. Den bedste ting at gøre er at bestille vasken efter eget valg direkte online fra os i butikken og
drage fordel af de lave priser og pålidelig behandling af dit køb og korte leveringstider.

For at være i stand til at bruge din nye vask så hurtigt som muligt, anbefaler vi, at du også bestiller det passende tilbehør, såsom en drænventil. Selvfølgelig finder du også dette i vores butik.