Drypbakke

Drypbakker

Når man tapper fadøl går der indimellem noget galt, som for eksempel at hanen bliver ved med at dryppe efter at glasset er blevet fjernet. Det kan godt være lidt irriterende, da det kan ende med at spilde ud eller også kan du risikere at blive svinet til, af overskydende øldråber. Drypbakker sørger for, at de overskydende dråber, løber ned i afløbet, så hele bordet ikke bliver vådt af øl. Drypbakker er nyttige, for at holde borde og andre møbler fri for at blive våde og lugte af øl.

Drypbakker efter behov

Vi har drypbakker i rustfrit stål i forskellige størrelser. Nogle modeller kan ganske enkelt sættes på bordpladen, eller indsættes direkte i bordpladen. Der er også todelte drypbakker i forskellige størrelser. Hvilken af ​​varianterne der passer til dig, afhænger af dit fadølsanlæg og dine lokaler. Se vores sortiment, og vælg den bakke, der passer til dine behov!

Drypbakker er nyttige til private fester, men er næsten et must i cateringbranchen. Især inden for catering er det altid nødvendigt at der er meget rent, så ubehagelig tilsmudsning ikke behøver at blive rengjort bagefter. For at arbejde mere effektivt og spare tid, er drypbakker altid et godt valg. Rester af vand og drikkevarer løber direkte i udløbet og behøver ikke at tørres væk, før tapningen kan fortsætte.

På mange fadølsanlæg - især de mindre modeller, som også er meget velegnede til privat brug - er drypbakker allerede inkluderet. Du kan også bestille drypbakker separat hos os. Måske skal drypbakken også udskiftes med tiden; så finder du den bedste erstatning hos os.

Glasvaskere

Glasvaskere er praktiske til at fugte ølglassene, før der tappes. Øllet tappes lettere i let fugtede glas. Der er separate drypbakker til glasvaskere, der passer i størrelse og format.

Hvis du har mod på det, så skal du selv finde finde til, hvilken størrelse drypbakke du har brug for, og hvilken en, der rent faktisk passer til dig. Drypbakker og glasvaskere er noget af det mest praktiske tilbehør til øltapning, da du slipper for at tørre op efter dig, hver eneste gang du skænker en øl.