Vandhane

Vandhaner i høj kvalitet til cateringindustrien

Vand er noget som er rigtig vigtigt. Det er uanset om det er til at tilberede mad, til at tage bad eller til at vaske glas eller tallerkner op med. vand er simpelthen bare uunværligt. Derfor skal man selvfølgelig også have den helt rigtige vandhane, så man kan få vasket op og så videre, uden de store problemer. Dog skal der overholdes særlige krav, når du købes et blandebatteri. En simpel vandhane til privat brug opfylder normalt ikke dette og er derfor et meget dårligt valg. I stedet anbefaler vi, at du går allin med en professionel vandhaner for cateringindustrien. I vores butik finder du gastro vandhaner af høj kvalitet i forskellige designs.

Gastro vandhaner til ethvert behov

Vi har vandhaner til ethvert behov. Det betyder ikke noget, om du har brug for en høj- eller lavtryksvandhane, en vandmontage til en eller to dræn eller en ren gastro vandhane til koldt vand. Vi garanterer, at vi har den helt rigtige model, der opfylder de krav som du stiller som den kræsende forbruger du er.

Skal man købe en vandhane med lavt eller højt tryk?

Hvis du vil købe en vandhane, skal du blandt andet vide, om du har brug for en højtryks- eller lavtrykshane . For at finde ud af, hvilken en der er den rigtige, skal du kontrollere, hvordan vandet opvarmes. Hvis opvarmningen udføres ved hjælp af varmesystemet, er der to forbindelser på væggen. Disse er normalt markeret med en rød ring til varm og en blå ring til koldt vand. I dette tilfælde har du brug for en højtryksarmatur . Hvis vandet derimod opvarmes af en kedel, er der kun en forbindelse til dit vandmontage i væggen. I dette tilfælde har du brug for en lavtryksventil.

Sådan fungerer en højtrykshane

En højtrykshane blander koldt og varmt vand i beslaget. Det har to forbindelser, hvoraf den ene fungerer som et indløb til koldt vand og det andet som et indløb til varmt vand. Betegnelsen højtrykshane indikerer trykket i vandtilpasningen.

Sådan fungerer et lavtryksarmatur

På den anden side har et lavtryksarmatur tre forbindelser, hvoraf den ene er tilsluttet det kolde vand. De to andre forbindelser forbinder

Vandmontering med kedlen, hvoraf den ene forsyner kedlen med koldt vand, og den anden transporterer det opvarmede vand i kedlen til armaturet.

Vandhaner til en eller to puljer

Ud over vandarmaturer til en pool, finder du også modeller, som du kan bruge til to puljer. Afhængig af det eksisterende vaskeskab, finder du altid en vandhane, der kan bruges til det som du har brug for.

Vandhaner til koldt vand

Hvis du ikke har brug for varmt vand eller kun har en forbindelse til koldt vand, er et koldt vandhaneƒ det rigtige valg. En sådan vandhane har kun et indløb, der er monteret på den tilsvarende forbindelse til koldt vand.