Bar tilbehør

Fra shot til cocktail - Alt udstyr til din bar

Hvad ville en bar være uden glamour, stil, og gode blandet cocktails? Fra shakere til forskellige udskænkningsudstyr, som passer til netop dine champagnekølere og isterning containere, vi tilbyder dig et bredt sortiment af produkter på https://www.xn--fadlsanlg-kb-edb0wja.dk/ til at udstyre din bar professionelt. En masse cocktails og nogle smagfulde dekorationer giver prikken over iet i hvilken som helst bar. I vores sortiment vil du kunne finde cocktail dekorationer, ligesom de populære partyparaplyer, sugerør i forskellige størrelser og farvestrålende cocktail pinde.

Tilbedrening af cocktails og drikke opbevaring

Hver bartender ved, at blande drinks er et håndværk, som kun kan opnås med de bedste råvarer og værktøjer. Du vil finde isterningemaskiner, caipirinha pistil og citronpressere, praktiske beholdere og glas   så du vil have alle dine ingredienser ved hånden. For at gøre servering af flasker så let som muligt, har vi doseringsenheder som den yderst professionelle Spirit Master scoop, plast lamellære propper og tællere. En shaker er en bartenders magiske værktøj, hvor de ædle ingredienser først blandes og derefter bliver til en spændende drink. Vi tilbyder dig Boston-Shaker , som består af en blanding af glas og rustfri stålbase eller den tredelte shaker helt lavet af rustfrit stål med si og låg, som også er velegnet som et måle- kop. Hold din champagne og mousserende vinflasker kolde på en elegant måde. Oplev vores velskabt champagne skål lavet af rustfrit stål, som kan rumme op til fire flasker, eller vores festlige champagne køligere i et skinnende sort cylinderdesign.

stand og rengøring bag disken

Bag baren kan det være hurtigt og hektisk til tider, og enhver bevægelse skal foregå hurtigt, så det er vigtigt, at flasker og glas har deres plads og er altid klar til brug. En glasskinne holder glas hængende og pladsbesparende og organiserer din bar på en fornem måde. For frisk skyllede glas, en drypbakke er egnet, som fanger dryppende vand i en flad beholder. Glassene står på en plastik dryppemåtte, hvilket giver dem et fast standpunkt og samtidig beskytter glasset. Hos ich-zapfe.de tilbyder vi dig udelukkende produkter af kvalitetsmaterialer, der er kendetegnet ved deres holdbarhed og smarte udseende, så arbejder bag tælleren betyder én ting frem for alt andet: Hav det sjovt med at mixe!