Barmåtte

Køb barmåtter i forskellige design

For at sikre den bedste hygiejne er det mere end nødvendigt at skylle og vaske ens barmåtter regelmæssigt. Det er dog mindst lige så vigtigt at de tørrer 100%, så hurtigt som muligt. Til dette formål anbefaler vi brugen af barmåtter, som du finder i vores butik i forskellige størrelser og i forskellige designs. Uanset om det er til privat brug eller til professionel brug - garanterer vi, har vi har de helt rigtige barmåtter.

Hvorfor du skal bruge barmåtter?

Barmåtter har mange fordele. Det er derfor værd at bruge praktisk tilbehør både i catering og derhjemme. Dette er fordelene ved at bruge barmåtter:

  • Tids- og arbejdsbesparelser
  • Bedre hygiejne
  • Reduktion af knust glas

Barmåtter sparer tid og arbejde

Ved at placere dine glas på en barmåtte efter vask, sparer du tid og arbejde. Fordi resterne af skyllevandet drænes af sig selv, så glassene også tørrer, uden at du skal gøre mere.

Får en bedre hygiejne med barmåtter

Fugt er den ideelle yngleplads til alle slags bakterier. Barmåtter gør det muligt for glas at tørre særdeles hurtigt på grund af luftcirkulationen. På denne måde hjælper de ikke kun med at sikre, at dine glas er klar til brug igen rettidigt, de hjælper også med at forbedre hygiejnen i dit køkken eller restaurant.

Barmåtter giver ikke kun glans

Jo hurtigere dine glas tørrer, jo bedre kan du undgå uønskede kalkmærker og vandpletter efter skylning. Barmåtter giver således automatisk mere glans og renlighed og hjælper med at reducere den ofte nødvendige polering og tørring efter vask til et minimum.

Barmåtter beskytter dine tallerkener

Uanset om tallerkener, kopper eller glas - hvis skålene anbringes på en hård hylde efter opvask, forårsager dette uundgåeligt regelmæssig skade. Dette gælder især, når der er meget betjening, og når opvaskningen skal foregå hurtigt. Barmåtter kan hjælpe med at reducere ødelagte glas. fordi de er blødere og beskytter mod revner og brud på glasset.

Vi tilbyder et bredt udvalg af barmåtter

Hvis du leder efter passende barmåtter, er du kommet til det rigtige sted. Fordi i vores butik finder du et stort udvalg af barmåtter i forskellige størrelser og former. Uanset hvad du skal bruge barmåtter til, har vi den rette løsning. Ud over almindelige barmåtter kan du også købe måtter med opsamlingsbakker, smalle serveringsmåtter og barmåtter til andre formål. Vi har endda modeller, der kan skæres til, så de passer i størrelsen til ethvert bord.

Barmåtter med dryppebakke

En dryppemåtte med en drænrende reducerer rengøringen markant. Fordi vandet samles i renden, som let kan tømmes og rengøres om nødvendigt. På denne måde undgår du at det bliver vådt og at der skal tørres og rengøres konstant.

Smalle barmåtter til tilberedning af cocktails

Vores smalle barmåtter er ideelle til brug, når der skal serveres cocktails. Deres hævede fæl fanger pålideligt resterne af drinks, så du ikke behøver at tørre af konstant. Samtidig tilbyder de dine glas et sikkert stativ, når du tilbereder cocktails.

Barmåtter, der kan skæres til i størrelse

Vores billige barmåtte fås i fire forskellige farver efter mål. Måtterne kan vaskes på op til 50 grader, hvilket gør det hurtigere at tørre dem. Desuden kan de skæres til, så de passer til ethvert format.