Vin dispenser

Filter

"

Servering af varme drikke på vin dispensere

I løbet af vinteren og julen er der et mindre behov for cocktails og kølige øl, men det er dog muligt at få lækre og kulinariske drikke i løbet af den søde juletid. Den belgiske glühbier er endnu ikke udbredt, men et endnu varmere insidertips: baseret på en sød og sur øl følger en modningsproces med friske kirsebær i flere måneder, hvilket skaber en aromatisk varm drink, der får flere og flere fans som et sundt alternativ til gløgg. Til servering af varme drikke, der indeholder alkohol, såsom gløgg, gløgg, punch eller grog, har du brug for et apparat, der er specielt designet til dette formål. Hos https://www.xn--fadlsanlg-kb-edb0wja.dk/ tilbyder vi dig gløggedispenseringssystemer, stigningsrør, drikkevareslanger og andet praktisk tilbehør til dine varme drikkevarer.

Gløgapparater til kommerciel brug

Prøv vores professionelle dispenseringssystemer for gløgg med elektriske pumper og en dispenseringskapacitet på 100 l / t, som er tilgængelige for dig på 2 linjer med to forvarmede vandhaner eller på 3 linjer med tre vandhaner. De har en trinløs temperaturregulering fra 35 ° C til 85 ° C og er velegnet til alle typer alkoholiske varme drikke. Takket være den ukomplicerede opsætning er de straks klar til brug og kan endda bruges til servering af varmt øl efter passende ændringer. Drypbakken der kan fastgøres er 520 mm dyb, de matchende sugeslanger findes også i vores online shop. Vores ""hot keg"" er en speciel varm drik-enhed i tøndeform, som også betjenes med en elektrisk pumpe og har to forvarmede vandhaner. Ud over det samme udstyr af høj kvalitet som vores gløggeapparater imponerer den ""varme tønde"" med sit hyggelige, vinterlige look.

Vigtigt tilbehør til dine varme drikkevarer

Det tilbehør og de reservedele som vi sælger til gløggeapparater har blandt andet stigerør og varme drikkevareslanger til både 2-rørs og 3-rørs systemer med elektrisk pumpe til nem tilførse. Vi tilbyder også et 2-line tilbehørssæt til varm drikkevarenheder med en gasdrevet fødepumpe. Denne pakke inkluderer også CO2-slangen (kuldioxidslange) og en trykreduktion. Vi tilbyder også drikkevareslanger og stigerør som individuelle dele. Stigerøret er fastgjort til drikkevareslangen, som understøtter pumpen i at pumpe drikken fra beholderen ind i dispenseren. Kurvhane, der er skruet fast på tønden og har en speciel belægning, er ideel til servering af varmt øl.

Perfekte varme drikke takket være gløggedispenseren

I de kolde vintermåneder mister drikkevarer som øl betydning ved forskellige begivenheder. I stedet smager de besøgende i stigende grad på velsmagende varme drikke, såsom gløgg, gluhwein eller punch. Det er især nemt at servere varme drikke med en professionel gløggedispenser. For med de kraftfulde maskiner og dispensere af slagsen kan gløgg skænkes på rekordtid, og man undgåt lange ventetider for ens kunder.

Sådan fungerer et gløggeapparat

Uden en gløggedispenser skal du varme gløgg i en kedel, holde den ved temperatur og fjerne den fra baren til servering. Dette kan være meget besværligt, tidskrævende og bruger også unødvendigt lys og varme og strøm. Med et gløggeapparat kan du på den anden side hælde dine varme drikke direkte fra beholderen og opvarme dem umiddelbart før servering. Til dette formål er gløggapparatet normalt udstyret med en vandvarmer, hvis temperatur kan justeres, så det har den rette temperatur.

Fordele ved en gløggedispenser

Brug af en gløggedispenser bringer mange fordele med sig. Du drager fordel af deres brug af en særlig hurtig drift. Det ikke er nødvendigt at servere hele mængden af gløgg i en kedel til servering. I stedet opvarmes kun en del i gløggedispenseren. Dette er meget hurtigere og sikre måde, og du kan begynde at servere gløgg på få minutter. Derudover er det ikke nødvendigt at varme gløggen op hele tiden. Du undgår at alkoholen fordamper. Desuden undgår du også at sukkeret karameliserer og karamelliseringen af det sukker, det indeholder. Derudover er der ingen skadelige stoffer, der kan danne med stigende opvarmningstid.

Fleksibel temperaturregulering for perfekt glæde med gløgg

En professionel gløggedispenser giver dig mulighed for fleksibelt at justere temperaturen på de serverede drikkevarer. Afhængig af modellen kan du normalt indstille regulatoren til op til 85 grader og dermed altid servere dine kunder perfekt tempererede drinks.

Gløggdispenseren - fleksibel brug

På trods af navnet som en gløggedispenser er enhederne egnede til en række forskellige forskellige drikkevarer. Afhængig af modellen kan du også bruge dit tryk f.eks. Til

brug tilberedning af børns punch, varm øl, varm kakao, grog og adskillige andre varme delikatesser. En gløggedispenser giver dig dermed maksimal fleksibilitet og giver dig mulighed for at justere dit udvalg af varme drikke, så de passer til dine kunders ønsker.

Professionelle gløggapparater til ethvert behov

I vores sortiment finder du et stort udvalg af forskellige gløggdispensere til professionel brug, så også du helt sikkert vil finde en model. der passer til dig, dine omgivelser og din bar.

Gløggedispenser til store mængder af gløgg

Hvis du vil servere så mange varme drikke som muligt på kort tid, er du på det rigtige sted med en af vores højtydende øjeblikkelige vandvarmere. Enhederne tilbyder en dispenseringskapacitet på op til 100 liter i timen og er i stand til at varme drikkevarer med op til 75 grader. Med en sådan gløggedispenser er du klar godt udstyret, selv på spidsbelastning og kan servere dine kunder varme drikke uden at vente.

Professionelle gløggdispensere til mindre mængder

For en lavere efterspørgsel efter varme drikke, kan du også finde professionelle gløggedispenseringssystemer med en lavere doseringsevne. Med en sådan enhed kan du varme op til 35 liter i timen med 75 grader og skænke det uden problemer. Smagen og temperaturen på gløggene er og bliver bare god med disse gløggdispensere.

Gløggedispenseringssystemer med luftkompressor og elektriske pumper

I vores butik kan du vælge mellem gløggedoseringssystemer med luftkompressor og elektrisk pumpe. Begge varianter giver dig mulighed for at dispensere gløgg og andre varme drikke uden stress.

Gløggapparater med 1-2 eller 3 slanger

Afhængig af dine behov kan du vælge en gløggedispenser med en, to eller tre slanger. Så du kan vælge, hvor mange vandhaner dit tappesystem skal være udstyret med, og du kan vælge den model, der bedst passer til dine behov.

Tilslut en gløggedispenser korrekt

Tilslutningen og betjeningen af en gløggedispenser er normalt let, og kræver ingen stor teknisk ekspertise. Så længe du følger den medfølgende betjeningsvejledning, kan du næppe gå galt og normalt begynde at banke efter et par minutter. Det er dog vigtigt at være opmærksom på typen af containere er den passende model egnet. Fordi der er enheder til dispensering fra trykresistente containere såvel som gløggedispenseringssystemer til servering fra ikke-trykresistente containere, såsom dåser.

Køb professionelle dispensere til gløgg

Uanset om det er julemarked, ugentlig marked eller cateringvirksomhed - med en gløggedispenser har du ret om vinteren. Ved at bruge dem gør du dit arbejde lettere, og du kan samtidig forsyne dine kunder med lækre varme drikke uden at vente. Hvis du vil drage fordel af ved sådan enhed og vil købe en gløggedispenser, er du ved os lige ret. Fordi i vores butik finder du et stort udvalg af forskellige modeller, så du kan bestille nøjagtigt det, der passer til dine behov. Bestil den gløggedispenser, du vælger i dag og bedst stole på pålidelig og hurtig levering.

"