Kande

Kande og karafler: De perfekte redskaber til barer og restauranter og endda til privat brug.

Udover de tilhørende glas som for eksempel ølkrus er. kande og karafler uundværlige til servering af øl. De flotte karafler fås i forskellige størrelser og er ikke altid lavet af glas. Det burde derfor ikke være noget problem at finde en model, der passer til dine behov.

Hvis du er på udkig efter vandkarafler eller kande til øl, er vores butik det rette sted for dig. I vores sortiment finder du et udvalg af karafler og kander af høj kvalitet i forskellige designs. Du kan nemt købe de kande, ølkrus og vandkarafler på vores hjemmeside. Det er nemmere end du tror. Du skal bare vælge din karafler, kande, lægge det i kurven og derefter vil du få det sendt, direkte til din adresse.

Det skal du vide om kande og karafler

  • Kanderne, som er særligt almindelige i USA, fyldes normalt med øl eller noget så kedeligt som vand..
  • Kande og karaffel kan også bruges til at servere bl.a. juice eller spritzers.
  • Når du køber kander og vandkarafler, kan du vælge mellem modeller af glas, plastik og rustfrit stål.
  • Kande fremstillet af plastik af høj kvalitet kan imponere med deres kvalitet og lange holdbarhed
  • Glaskarafler er ideelle til at servere drikkevarer på en stilfuld måde.
  • En vandkande i rustfrit stål er stabil og har en lang levetid.
  • Ud over forskellige materialer er der også forskellige størrelser og former at vælge imellem.
  • Køb ølkander og vandkarafler på vores hjemmeside og få dem sendt til din adresse.

Hvad er en pitcher?

En kande er et krus, som er uundværligt på restauranter, især i USA. I den seneste tid er kande til øl og andre drikkevarer dog også blevet mere og mere populære i Tyskland, så de praktiske kander findes i flere og flere barer og private festlokaler.

De bruges normalt enten som ølkander eller til servering af vand. En klassisk kande har en kapacitet på ca. 1,89 liter. Der findes dog også kander, der både er større men også mindre. Uanset hvad, så kaldes de stadig kander.

Derfor skal du ikke blive forvirret, når du leder efter en kande. Valget af forskellige modeller kan i begyndelsen give anledning til usikkerhed. Men det er faktisk en stor fordel for dig som køber. Du kan trods alt vælge en ølkande, der passer til din smag og er perfekt til den tilsigtede brug.

Hvilke drikkevarer kan serveres i vandkande?

Kande og vandkarafler er ikke kun velegnede til servering af øl eller vand. Du kan naturligvis også servere andre drikkevarer i dem. Brug dem f.eks. til frugtsaft eller spritzers, som du selvfølgelig kan køle med et par isterninger, hvis det er nødvendigt.

Karaflerl og kande er kan derfor bruges til mange forskellige ting og gør dem til et godt køb i privat sammenhæng, men også til barer og restauranter, hvor der skænkes meget øl.

Vandkande og karafler i forskellige størrelser

En klassisk kande har en kapacitet på ca. 1,89 liter. Det betyder dog ikke, at der ikke findes andre størrelser.

Hvis du foretrækker en anden kapacitet, kan du nemt finde kander med et volumen på f.eks. kun 1,5 liter eller større kande med et volumen på mere end to liter.

Du kan derfor selv bestemme, hvor stor den ønskede kande eller vandkaraffel skal være, og vælge en model, der passer bedst til dine individuelle behov.

Det største produkt er ikke altid det rigtige valg. I dit tilfælde kan det også give mening at købe flere mindre vandkande. Du ved naturligvis bedst selv, om det er tilfældet for dig.

Kande og karafler af forskellige materialer

Kande og vandkarafler fås ikke kun i forskellige størrelser. Du har også mulighed for at vælge den type af det materiale som du bedst kan lide. Udover kander og vandkarafler af glas, findes der også typer af plast og rustfrit stål.

Ligesom med størrelsen er det ikke nødvendigvis sådan, at den ene variant er bedre end de andre. Glas, plast og rustfrit stål har hver deres fordele. Så længe du lægger vægt på god kvalitet ved købet og vælger en model, der opfylder dine krav, bør din nye kande derfor kunne tilfredsstille dig uanset hvilket materiale den er fremstillet af.

Glaskander

Med en karaffel eller kande af glas vælger du en kande af høj kvalitet, som vi garanterer vil holde i lang tid.. Altså så længe du ikker taber den på gulvet.

For i dette tilfælde må man desværre regne med, at glaskander går i stykker. Men så længe du behandler din glaskande med omhu, vil den tjene dig trofast i hverdagen og give dig mulighed for at servere utallige øl eller andre drikkevarer.

En glaskande er nem at passe på, nem at rengøre og smagsneutral, så du behøver ikke at bekymre dig om drikkeglæde. Derfor foretrækker mange restauratører og kræsne privatpersoner denne variant frem for karaffel og ølkrus af andre materialer.

Kande af plast

Ud over de klassiske modeller af glas findes der også kande af plast. Dette er måske ikke noget for enhver ølelsker. Ølkander af plast har dog fordele.

Det gælder bl.a. materialets modstandsdygtighed over for brud, som en sådan kande kan score point i en direkte sammenligning med en glaskande.

En plastikkande af høj kvalitet kan normalt tåle et enkelt fald uden problemer, så du behøver ikke at bekymre dig om dens robusthed i daglig brug eller dens lange levetid.

Vandkande i rustfrit stål

Ud over glas og plast anvendes der også rustfrit stål til fremstilling af kander. Med en god vandkande i rustfrit stål vælger du et særligt robust produkt, der er meget holdbart og nemt kan modstå hverdagens strabadser.

I det mindste til servering af vand er en kande i rustfrit stål under alle omstændigheder et godt alternativ til glas og plastik, som du i det mindste bør overveje, inden du køber den.

Vandkande

Hvis du ikke ønsker at servere vand direkte i glas eller flasker, er en vandkaraffel et godt alternativ. En karaffel af høj kvalitet er ideel til at stille på et omhyggeligt dækket bord.

Afhængigt af designet af resten af servicetøjet kan en anden model være det rigtige valg. Vælg f.eks. en almindelig glaskaraffel, en enkel vandkande i rustfrit stål eller endda en glaskaraffel med farvede dekorationer.

Hvis du ønsker en individuel løsning, tilbyder nogle leverandører endda muligheden for at få indgraveret en tekst i din glaskaraffel. En sådan glaskaraffel kan f.eks. også være en god idé som gave.

Ligesom ølkrus fås karaffel naturligvis i forskellige størrelser. Det er derfor op til dig, om du foretrækker en lille kande med en kapacitet på en liter eller en stor vandkaraffel med et volumen på to liter eller mere.

Som du kan se, har du derfor et bredt udvalg af forskellige materialer, former, designs og størrelser, når du vil købe en vandkaraffel. Det burde derfor ikke være noget problem for dig at finde en model, der fuldt ud opfylder dine personlige forventninger.

Krukker og karaffer med eller uden låg

Ud over forskellige størrelser, former og materialer kan du også vælge mellem kande og karaffel med eller uden låg. En model med låg har den fordel, at indholdet i kanden er yderligere beskyttet.

Et låg kan hjælpe med at holde indholdet i karaflen frisk og behageligt i længere tid, især med kulsyreholdige drikkevarer som mineralvand eller spritzers. Afhængigt af, hvilke drikkevarer du vil servere med din karaffel i fremtiden, og hvor hurtigt den normalt bliver tømt, kan det derfor være fornuftigt at bruge en kande med låg.

Karaffel med og uden håndtag

En klassisk kande er udstyret med et håndtag på siden. Det gør det lettere at holde og hælde drikkevarerne i gæsternes glas.

Med karaffel er dette dog ikke altid tilfældet. Ud over modeller med håndtag kan du også vælge modeller uden håndtag. Sidstnævnte er normalt smallere end konventionelle vand- eller ølkander.

Dette sikrer, at en sådan karaffel let kan gribes med hænderne på trods af manglen på et håndtag, og at det ikke er en stor udfordring at hælde drikkevarer op med den.

Dekantering og karafning: karafler til vin

Ud over vandkarafler findes der også karafler, der bruges til dekantering af vin. Dekantering tjener til at adskille vinen fra uønsket bundfald inden servering. Dette er især udtalt i rødvin, som naturligt indeholder en hel del tanniner og farvestoffer. Hvor længe vinen skal ligge i den såkaldte karaffel, afhænger først og fremmest af vinens alder. Ved at svinge karaflen forsigtigt kan du hjælpe med at fremskynde dekanteringen af vinen i karaflen.

Ud over dekantering bruges overførslen fra flasken til en karaffel også til at lufte vinen, så den kan udvikle sin fulde aroma, inden den drikkes. Denne procedure, der er kendt som caraffing, kan være særlig vigtig for at forbedre smagen af meget unge vine.

Karafler, der er beregnet til karaffelvin, har normalt en særlig bred bund. Dette sikrer, at så meget overflade som muligt kan komme i kontakt med luften.

Hvad koster kande og vandkarafler?

Lige så stort som udvalget af forskellige modeller er, lige så stort er prisintervallet for kande og karaffel Afhængigt af mærke, model og materiale er der undertiden betydelige forskelle i købsprisen. Særligt ædle karafler af rustfrit stål kan undertiden koste langt over 100 euro. På den anden side behøver du kun at investere en brøkdel af dette beløb for at købe en billig model.

Du behøver i princippet ikke at bruge en formue for at købe en kande eller karaffel af tilfredsstillende kvalitet. Selv om prisen ikke bør være det eneste beslutningskriterium, kan du faktisk finde gode produkter relativt billigt. Hvis du lægger vægt på et overbevisende forhold mellem pris og ydelse, er det bedst at kigge på vores butik. Her finder du kande og karaffel af høj kvalitet, som du kan købe billigt online. Vi er sikre på, at du vil finde noget i vores sortiment, der opfylder dine forventninger.

Køb af ølkrus og vandkarafler: Det skal du være opmærksom på

Hvis du vil købe en vandkaraffel eller et ølkrus, er der naturligvis nogle få ting, du skal være opmærksom på. Du vil jo gerne have et produkt, der opfylder dine forventninger, som giver dig glæde så længe som muligt og som ideelt set opfylder sin opgave pålideligt i flere år.

Når du køber din kande, skal du derfor sørge for, at den er af god kvalitet. Det betyder ikke, at du er nødt til at købe den dyreste model, du kan finde. Men som det ofte er tilfældet, er overdreven sparsommelighed heller ikke nogen god idé her, og erfaringsmæssigt fører det som regel til en levetid, der lader meget tilbage at ønske.

Derudover bør du overveje, hvor stor din kande skal være, og hvilket materiale du foretrækker, før du køber den. Den rigtige størrelse afhænger naturligvis i høj grad af kandens planlagte anvendelsesområde. Hvis du kun ønsker at bruge kanden privat, f.eks. til at sætte frisk vand på bordet til familiemiddagen, kan en kande med et volumen på 1 liter være tilstrækkelig. Hvis kanden derimod skal bruges til at servere øl i cateringbranchen eller til private fester, kan en større kande være det bedre valg.

Valget af materiale er også i høj grad op til dig og dine idéer. Glas ser som regel særligt ædelt ud og er derfor det første valg for mange privatpersoner og restauratører, når de køber en kande. I princippet er der dog intet i vejen for at bruge robuste og brudsikre plastkander i stedet. Til servering af vand kan en vandkande i rustfrit stål også være et godt valg.

Køb kande og karaffel af høj kvalitet til lave priser online.

Hvis du leder efter karaffel eller kande til øl og andre drikkevarer, er du kommet til det rette sted. I vores butik finder du et udvalg af ølkander og glaskarafler af høj kvalitet, som du kan bestille direkte online og få leveret bekvemt.

Køb dine nye vandkande billigt i vores butik og se selv. Vi er sikre på, at produktkvaliteten og vores pålidelige kundeservice ikke lader noget tilbage at ønske.