Lindr fadølsanlæg

Filter

lindr      

Fadølsanlæg fra Lindr
 

Hvis du ønsker at købe et nyt fadølsanlæg, kan du vælge mellem mange kendte mærker. En producent, hvis anlæg, er kendt af enhver ølelsker, er Lindr.

Det tjekkiske firma tilbyder de rigtige modeller til både privat og professionel brug. Hvis du er interesseret i Lindr-fadølsanlæg, kan du bestille dem direkte fra vores online-butik.

 

Lindr - dispenseringsteknologi af høj kvalitet siden 1992

Lindr-firmaet blev grundlagt i 1992. Mlos Lindrs firma skabte sig hurtigt et navn takket være sofistikerede produkter. I mellemtiden er den lille familievirksomhed for længst blevet en internationalt aktiv producent af dispenseringssystemer.

I modsætning til mange andre virksomheder arbejder Lindr stadig udelukkende med investorer fra Tjekkiet, så der stadig er en vis henvisning til virksomhedens oprindelige oprindelse.

 

Hvad gør Lindr-fadølsanlæg så specielle?

Fadølsanlægget fra Lindr kan overbevise både visuelt og med hensyn til kvalitet. Enhver, der beslutter et dispenseringssystem fra producenten, har normalt valget mellem modeller med et klassisk træudseende og enheder lavet af forkromet rustfrit stål.

Det rigtige Lindr-hanesystem er et visuelt højdepunkt for hver tæller, hvor øltapning simpelthen er en fornøjelse.

Hvad der gælder for design af fadølsanlæg, gælder naturligvis også teknologien og kvaliteten hos Lindr. Hvis du ejer en enhed fra virksomhedens sortiment, kan du se frem til en kraftfuld dispenser med lang levetid.

 

Forskellige kølesystemer fra Lindr

Lindr producerer fadølsanlæg, der bruger forskellige kølesystemer. Når du vælger et Lindr-fadølsanlæg, kan du derfor vælge den type køling, du personligt foretrækker.

Ud over enheder med vand- og kontaktkøling inkluderer producentens sortiment også modeller med elektrisk køling. Du kan derfor være sikker på at du finder det, du leder efter på Lindr-fadølsanlæg uanset dine præferencer og krav.

 

Lindr fadølsanlæg til professionelle

Lindr tilbyder en bred vifte af højtydende fadølsanlæg til cateringbranchen. Nogle af enhederne trækker op til 180 liter i timen.  

Det skal være mere end tilstrækkeligt selv i spidsbelastningstid og muliggøre en hurtig og ukompliceret servering af perfekt kølet fadøl.  

Takket være deres velgennemtænkte konstruktion er Lindr-fadølsanlæggene også lette at vedligeholde og rengøre, så øllens kvalitet og smag ikke forringes af aflejringer i øllinjerne.

 

& nbsp;

Lindr fadølsanlæg til privat brug

Brug af Lindr-hanesystemer er ikke udelukkende forbeholdt restauratører. Fordi serien også indeholder nogle fremragende enheder til privat brug.  

Disse er så normalt lidt lettere og mere kompakte. Derudover har de selvfølgelig ikke den samme kapacitet som de professionelle fadølsanlæg.  

Ikke desto mindre kan private også stole på deres Lindr-øldispenseringssystem, en langvarig model af høj kvalitet, der ved, hvordan man imponerer med sin sofistikerede teknologi.

 

Lindr fadølsanlæg med membranpumpe

Dispensering med CO2 er stadig den mest udbredte. Ikke desto mindre prøver flere og flere mennesker på kegler uden kuldioxid. Også i dette tilfælde har Lindr naturligvis de rigtige enheder, der tilbydes.

Fordi virksomhedens sortiment også inkluderer en række fadølsanlæg af høj kvalitet med membranpumper. Med disse kan du tappe frisk øl helt uden CO2.

Da nogle modeller med membranpumper kan imponere med en høj doseringskapacitet på op til 50 liter i timen, er disse fadølsanlæg fra Lindr også velegnede til professionel brug. For selv med et lidt højere antal gæster, burde lange ventetider ved tælleren ikke være et problem.

 

Køb Lindr fadølsanlæg i vores onlinebutik

Er du interesseret i Lindr-øldispenseringssystemerne?

Så er du kommet til det rette sted. Fordi i vores onlinebutik finder du et stort udvalg af modeller fra producenten fra Tjekkiet.

Bestil din Lindr-dispenser let online og drage fordel af vores lave priser og hurtig levering til den valgte adresse.