Lindr Kontakt 40

Filter

Lindr Kontakt 40

Lindr Kontakt 40-fadølsanlæg er en moderne køler med gennemstrømning af høj kvalitet til restaurationsbranchen, hvor der skal serveres øl og andre kolde drikke hele tiden. Denne model har en perfekt kvalitet og relation mellem pris og ydelse, der vil få dig til at investere i den, med det samme.

 

Et fadølsanlæg af høj kvalitet til de mest kræsne øldrikkere

Med Lindr Kontakt 40 dispenseringssystem vælger du en tørkøler af høj kvalitet, der kan udskænke op til 50 liter øl i timen på trods af dens kompakte dimensioner.

Det er en perfekt enhed, til de restaurantejere, der ønsker at have den koldeste fadøl i deres restaurant, og samtidig ønsker glade og tørstige kunder. Hvis øllet er koldt og lækkert, vil ordet hurtigt sprede sig om din perfekte kølede øl.

Lindr Kontakt 40 er blandt andet karakteriseret ved sin moderne køleteknologi. Dette sikrer, at energiforbruget er lavt, og at du kan begynde at servere øl efter fem til otte minutter.

Med Lindr Kontakt 40 tap-systemet er du godt rustet til at glæde dine gæster med en perfekt øl uden lange ventetider og til at være i stand til at klare et lidt højere antal gæster uden problemer.

 

Hvorfor skal du vælge Lindr Kontakt 40?

En frisk fadøl får klokkerne til at ringe, hos enhver ølelsker. Med det højtydende hanesystem fra Lindr kan du stole på en enhed af høj kvalitet, der ved, hvordan man imponerer med sin robuste konstruktion lavet af rustfrit stål.

Overholdelse af hygiejnestandarder er garanteret med dette system. Desuden har det en lang levetid, så det er helt sikkert det værd, at gå ud og investere i et Lindr-system da du kan stole på kølerens holdbarhed i lang tid tid

Fordelene ved Lindr Kontakt 40:

  • en kompakt flowkøler med et forhold mellem pris og ydelse, der ikke slås af andre modeller
  • Et lavt energiforbrug takket være moderne køleteknologi
  • Holdbar og robust lavet af rustfrit stål
  • Ukompliceret opstart
  • Klar til brug efter kun fem til otte minutter
  • Op til 50 liter perfekt kølet øl i timen
  • Et fremragende valg til kræsne restauratører


Køb Lindr Kontakt 40 fadølsanlæg

Køb kontakt 40-dispenseren fra Lindr bekvemt i vores online-butik og se frem til at gøre selv den mest kræsne øldrikker, så glad som muligt.

Selvfølgelig finder du også passende tilbehør, såsom ølslanger, til at forbinde dit nye Lindr Kontakt 40-doseringssystem og du vil snart kunne begynde at servere øl.