Ølglas

Køb ølglas online: Bliv glad af at drikke af det rigtige glas

For en bedre oplevelse med din øl, er det ikke kun vigtigt at have det rigtige fadølsanlæg og setup med øltønde.. Det er også vigtigt at have de rigtige glas til øllet. Ølglas fås i mange forskellige former og størrelser. Afhængigt af øltypen og individuelle præferencer er den bestemte type ølglas et godt valg.

Hvis du vil købe ølglas online, er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder dig et stort udvalg af fadølsglas af høj kvalitet, så du er sikker på at finde det, du leder efter.

Køb et ølglas: et overblik over de vigtigste ting

 • Ølglas fås i mange forskellige former og størrelser
 • Afhængigt af øltypen kan et andet ølglas være det rigtige valg.
 • Hvis du vil købe, kan du også bruge standardglas som Willibecher.
 • Ølglas fås med en kapacitet på 0,3 l eller 0,5 l, og der er også forskellige andre størrelser.
 • Køb af ølglas er ikke kun vigtigt for restauratører, det giver også private ølelskere mulighed for at nyde en god øl, drukket af det rigtige glas.
 • I vores butik kan du finder et stort udvalg af ølglas af høj kvalitet, som du kan købe online til lave priser.

Ølglas har en betydelig indvirkning på smagen af ​​øllet

Som ølelsker er det selvfølgelig klart for dig, at ølglasset har en afgørende indflydelse på glæden ved at drikke øl. For ølkendere er der forskel på at drikke en weissbeer af et glas fra Kölsch eller fra en simpel papirkop.

I stedet vil du helt sikkert sørge for at bruge det rigtige ølglas til den respektive øltype.

Hvis du har brug for nye glas, er det bedst at tage et kig i vores udvalg. Vi er meget sikre på, at du også finder de rigtige ølglas til din private fest eller til din restaurant.

Ølglas til finere spisesteder

Ølglas er et absolut must i de fleste cateringvirksomheder. Når alt kommer til alt er det af afgørende betydning at have et tilstrækkeligt antal glas, der til enhver tid matcher det udvalg af drikkevarer, der tilbydes i restauranten.

Restauratører er sikker på at finde det, de leder efter i vores sortiment, og kan udover et stort udvalg også stole på hurtig og pålidelig levering af de ølglas, de køber online. Så det er en god ide at bestille ølglassene efter eget valg i dag og tilbyde dine gæster den perfekte drikkeoplevelse i de glas, der passer til den øl, der serveres.

Ølglas til kræsne ølelskere

Ølglas er naturligvis ikke udelukkende forbeholdt cateringbranchen, men de bør ikke mangle i et veludstyret privat festlokale. Selvfølgelig har du brug for et mindre antal glas og sandsynligvis færre forskellige ølglas til privat brug.

Ikke desto mindre er de rigtige glas uundværlige, når du skal drikke øl med dine venner. Så køb ølglas til din foretrukne øltype i vores butik, og få din ordre leveret til dit hjem hurtigt og pålideligt.

Øl har en lang tradition i Tyskland

Tyskland er generelt kendt som landet for øldrikkere. Det er ikke uden grund, at der er utallige forskellige typer øl her, hvoraf nogle undertiden kun er kendt regionalt. Derudover specificerer den tyske sundhedslov nøjagtigt, hvilke ingredienser der kan bruges til ølbrygning. Ud over vand inkluderer dette også humle, malt og gær.

Selvom Tjekkiet og Østrig er bedre end Tyskland i forhold til ølforbrug pr. indbygger, er der ingen tvivl om, at øl i Tyskland spiller en vigtig rolle.

Det bør derfor ikke komme som nogen overraskelse, at der også er specielle ølglas til alle slags forskellige øl. Hvis du vil nyde din yndlingsøl, er det bestemt værd at bruge de ølglas, der leveres til en perfekt smag.

Hvilket glas til hvilken øl?

Ølglas fås i forskellige former til forskellige typer øl. Der er for eksempel specielle glas til hvedeøl, Pils, Kölsch eller Altbier. Ølglassets form og størrelse blev oprindeligt valgt for at tage højde for egenskaberne for den respektive øltype og for at frembringe dens smag bedst muligt.

Ud over specielle glas til bestemte øl er der også standardglas, der bruges til servering og kan være en stor lettelse, især inden for den gastronomiske verden.

Hvedeølsglas

Weissbier, eller hvedeøl, brygges hovedsageligt i Bayern og har en århundreder gammel tradition der. De typiske hvedeølsglas har en slank, høj form. Dette bidrager til, at kulsyre sikrer optimal livlighed så længe som muligt. I Nürnberg er der endda et privat museum, hvor mere end 5.000 forskellige hvedeølsglas udstilles.

 

Pils kommer fra byen Pilsen i Tjekkiet. I Tyskland udgør Pilsen-øl størstedelen af ​​den øl, der produceres og sælges i dag. Pilsner-øl indeholder en forholdsvis stor mængde humle, hvilket bidrager væsentligt til dens aroma. Det serveres normalt i såkaldt Pilstulpen. Disse er ret smalle ølglas, der konvergerer mod bunden.

Denne specielle form sikrer, at ølskummet bevares så længe som muligt. Ud over Pilstulpen bruges undertiden tykkere og mindre ølglas til servering af pils.

Ølglas til Kölsch

Kölsch er en øltype, der kun må brygges i Köln-området. De regler, der skal overholdes i denne sammenhæng, er fastlagt i Kölsch-konventionen. Kölsch serveres generelt i såkaldte Kölsch-barer eller Kölner-barer.

Disse smalle ølglas har normalt en kapacitet på 0,2 liter. Større varianter anvendes kun i undtagelsestilfælde. Dette skyldes ikke mindst det faktum, at Kölsch indeholder forholdsvis lidt CO2, og øllet ville derfor hurtigt få en forældet smag i et stort glas.

Ølglas til Altbier

Alt, eller Altbier, er en mørk type øl, der er særlig kendt i Westfalen og Nedre Rhinen. Altbier serveres normalt i ølglas med en cylindrisk form. Altbier-glas har som regel en kapacitet på 0,2 eller 0,25 liter.

Krus: ølkrus til de tørstige

Ølkrus har en kapacitet på en liter. De tykvæggede ølglas er hovedsageligt kendt i forbindelse med Oktoberfest i München. De store og tunge ølkrus er meget velegnede til at nyde tysk pilsner samt specielle Oktoberfest-øl fra Paulaner og andre bryggerier.

Ølkrus: klassikeren blandt ølglas

Ølkrus er også kendt som Seidel. De har et håndtag og fås ikke kun som ølkrus med en kapacitet på en liter, men også i mindre størrelser, såsom 0,3 eller 0,5 liter. De fås også i både brede og smalle designs. I modsætning til fortiden er langt størstedelen af ​​ølkrus nu lavet af glas, og metallågene, der har været fastgjort til dem i lang tid, spiller nu næppe en rolle.

Ølglas til engelsk øl

Engelsk øl som stout eller ale serveres klassisk i en såkaldt pint. Pint er et glas øl, der udvides mod toppen og dermed giver plads til ‘ølhovedet’. En halvliter rummer typisk omkring 0,56 liter i Storbritannien og Irland.

Craft ølglas

Ølglas til Craftbeer har for længst udviklet sig til et populært alternativ til klassiske øl i Europa. De serveres normalt i specielle ølglas. Med deres form, der ofte minder om et vinglas, skal disse sikre, at øllet kan udvikle dets smag, på den helt rigtige måde.

Willibecher: Standard ølglas til fleksibel brug

I betragtning af de utallige forskellige øltyper og de tilsvarende ølglas, giver det normalt kun ringe økonomisk mening at købe alle tilgængelige glas til øl. Især er restauratører afhængige af standardglas til servering af øl, såsom Willibecher, som er blevet etableret i Tyskland siden 1954, og som i det mindste bruges til en del af øllet til at underholde gæsterne.

Hvor store er ølglas?

Ølglas adskiller sig ikke kun i deres form. Derudover er deres størrelse også forskellig. Den såkaldte pistil har for eksempel kun 0,1 liter, mens en normal Kölsch-bar holder 0,2 liter, og et ølkrus har endda en kapacitet på en liter.

Willi-koppen, der bruges som standardglas til servering af øl, produceres i forskellige størrelser. Den fås som ekstraudstyr med et volumen på 0,2, 0,25, 0,3, 0,4 eller 0,5 liter.

Ølglas med indgravering- Et personligt ølglas

Hvis du finder normale glas for kedelige til øl, kan du alternativt vælge indgraverede ølglas. Disse giver mulighed for individuelt at designe ølglassene.

Ølglas med gravering er også meget velegnede som en gave, for eksempel, som du kan give nogen der er vigtige for dig, en meget speciel gave til deres fødselsdag eller enhver anden lejlighed.

Du finder det rigtige ølglas hos os

I vores onlinebutik finder du et udvalg af ølglas til forskellige typer øl. Vores sortiment skal derfor tilbyde dig de rigtige produkter med en høj grad af sikkerhed.

Vores udvalg af ølglas indeholder følgende produkter:

 • Hvedeølsglas
 • Ølglas
 • Klassiske ølkrus
 • Ølglas 0,3 l
 • Ølglas 0,5 l

Køb ølglas af høj kvalitet online

Køb ølglassene efter eget valg direkte fra os i butikken, og få dit køb bekvemt og pålideligt leveret til din ønskede adresse. Du kan købe dine ølglas fra os i mindre antal til privat brug såvel som i større antal til cateringbranchen.

Når du bestiller, så skal du drage fordel af vores kvalitetsprodukter til overkommelige priser. Desuden har vi den bedst kundeservice du kan forestille dig.