Hygiejne

Filter

Hygiejne og vedligeholdelse af udstyret

Rengøringsmidler og svampe er ofte ikke tilstrækkelige til hygiejnisk rengøring af dine doseringssystemer, glas og andre dele. Især hvis du driver catering, er rene dele et must, og det skal ofte gøres hurtigt, så doseringssystemer og apparater er klar til brug igen med det samme. I vores online butik finder du både glasvaskemaskiner og rengøringssæt til dispenseringssystemer samt dræn og vandfittings. Vi tilbyder også rengøringsredskaber, fra desinfektionsmidler til rengøringstabletter til rengøringssvampe.

Glasvaskemaskiner og tilbehør

Vi tilbyder glasvaskemaskiner som 2-pot eller 1-pot modeller med potskylning eller fritstående skylning til forbindelse til undersink eller gastrohanen. Bordsmodellen kan også bruges uden en vask og er derfor især velegnet til festlige begivenheder. En glasvaskemaskine sparer op til 70% vand og energi, fordi det skyller koldt. Dets snavsafvisende og afrundede overflade gør rengøringen lettere. Den indre børste fastgøres med en bajonetlås, så den hurtigt kan udskiftes. Tilbehør til din glasvaskemaskine finder du på ich-zapfe.de eksterne børster, interne børster, børsterensere og andre. De specielle glasvasketabletter er designet på en sådan måde, at de rengører glassene og garanterer skummet på øllets stabilitet. I vores sortiment finder du også glasvaskemaskiner i høj kvalitet fra Spülboy-mærket, og vi tilbyder også 3-delt glasvaskebørste-sæt uden hus med gummiknap i forskellige størrelser.

Professionel rengøring af dispenseringssystemet

Du finder forskellige rengøringsbørster, desinfektionsmidler og andre specialværktøjer til korrekt rengøring af din dispenser i vores omfattende sortiment. For at bakterier og stædigt snavs ikke har nogen chance, skal du udføre en alkalisk og derefter en sur rengøring på dit doseringssystem. Til dette formål finder du kemiske rengøringsmidler i pulver- eller tabletform fra mærket Bevi. Skyl derefter de små svampgummikugler gennem ølslangerne, som er i stand til at fjerne snavs og snavs fra de mindste slanger. Prøv vores praktiske rengøringssæt til 1-rørs og 2-rørs dispenseringssystemer og fustager, der indeholder slanger og slangeklemmer til rengøring af rør, svampekugler, tapfedt, desinfektionsmiddelskoncentrat og andet vigtigt tilbehør.