CO2 komplet sæt

Filter

Forskellige tilbehørspakker gør det lettere at tappe øl på værtshuset, pubben eller andre steder som i festlokaler, på diskoteker eller måske endda på dit drengeværelse, hvis du altså har plads til en bar. Pakkerne med tilbehør indeholder adskillige nyttige individuelle dele, og nogle af dem er tilgængelige, da de matcher dispenseren. Alle individuelle dele kan kombineres med hinanden. Sammensætningen af ​​sætene til 1 eller 2-linjes dispenseringssystemer varierer, du finder alt tilbehør i praktiske sæt i denne kategori.

Tilbehør til 1 eller 2-rørs dispenseringsledninger

I 1 eller 2-line fadølsanlægssystemer er der CO2-flasker, trykreduktionsredskaber, slanger, kuldioxidnøgler og dispenseringshoveder i forskellige pakker. Hovederne fås med fladmonterede lukninger, kombinationsfittings eller andre lukninger. Afhængigt af vandhanesystemet kræves der et andet lukningssystem.

Slangelængder, påfyldningsmængder af kuldioxidflasker og størrelserne på CO2-flaskerne varierer afhængigt af tilbehørssættet, så forskellige mængder øl kan tappes. Nogle sæt indeholder også 5 liters adaptere eller fødder til CO2-flasken.

Tilbehørspakkerne er ikke kun vigtige for det første udstyr til ølsystemet, men når systemet bliver ældre, er der selvfølgelig altid noget som skal udskiftet, ændret eller laves om. Desuden er der mindre reparationer og udskiftninger af nogle ting som som CO2-flasker eller rengøringsmidler skal købes eller genopfyldes igen og igen. Det er vigtigt altid at være opmærksom på, hvilke hjælpemidler der er kompatible med dit eget dispenseringssystem.

Tilbehørspakker med individuelle dele til dispenseringssystemer

De store tilbehørspakker indeholder alt tilbehør til 1 eller 2-rørs dispenseringssystemer. Du kan begynde at skænke med det samme! De mindre sæt indeholder normalt omkring fem individuelle dele. Som regel er tilbehørspakkerne til tappning af øl klar til afsendelse om to til fire dage, nogle inden for 24 timer.

Leder du efter tilbehør til mobile dispenseringssystemer eller til store 2-linjes dispenseringssystemer? Hvert sæt er individuelt. Takket være det store udvalg finder du det rigtige til dit tappesystem derhjemme eller til dit system i cateringbranchen. Med det rigtige tilbehør smager ølen rigtig godt, og med professionelt tilbehør er den perfekte bar garanteret!

Praktiske tilbehørspakker forhindrer dig i at skulle købe alt tilbehør individuelt, og du kan være sikker på, at alle delene virkelig passer sammen. Det vil være let og smertefrit, at samle delene. Du kan altid stole på den gode kvalitet og en passende koordinering af sætene. Desuden kan individuelle dele eller rengøringsmidler købes individuelt når som helst for at matche dispenseringssystemet.