Tilbehør til fadølsanlæg

Filter

All-round tilbehør til fadølsanlæg. Vi har reservedele, rengøringsmidler og værktøjer til dit dispenseringssystem. Øl er ofte og med glæde drukket ikke kun i cateringbranchen, men også af privatpersoner. Flere og flere hobbybryggerer laver deres egne øl, og de tapper selvfølgelig også derhjemme. Der er også klubhuse over hele landet, der ønsker at forsyne deres medlemmer med frisk øl hver uge. Du finder nøjagtigt det rigtige tilbehør til en velsmagende øl!

Praktisk tilbehør og reservedele

Talrige større og mindre værktøjer gør tappingen lettere. Med små 5-liters tønder, for eksempel, giver adaptere mulighed for at forbinde fustagerne til et dispenseringssystem. Takket være ølstophanen kan du fjerne ølslangen - øllet forbliver sikkert opbevaret i fustagen. Du kan nu tappe frisk øl i mindre mængder, en tilbageslagsventil sikrer hygiejnisk tappning. Hvis der senere er noget tilbage i fustagen, kan du udskifte udluftningsstikket på tønden med et stik til adaptere. Adaptere og stik er ideelle til den private fødselsdagsfester i festlokaler.

Ud over at rengøre hanen og udstyret, er der altid spørgsmålet om den rigtige øltemperatur. Normalt ønsker vi koldt øl, men undertiden skal drikken opvarmes for at nå den rigtige drikketemperatur, det er muligt med en ølvarmer med et stativ i rustfrit stål. Øl skal altid serveres ved køleskabstemperatur. Ved syv til ni grader er det også nemt at tappe og få e nlækker skumkrone på toppen.

Lejlighedsvis skal noget repareres eller udskiftes på hanen. Ud over værktøjer og tætninger finder du også erstatningsknapper til din tabel kolonne. Bare kig på vores sortiment inden næste reparation - du vil helt sikkert finde den rigtige reservedel!

Seneste trends

Brygning af øl er en århundreder gammel tradition, men også her er der altid nye opfindelser og trends. Dette inkluderer i øjeblikket Feeling-Tube borddispensersøjle - den seneste trend inden for ølskænkning. Dette er bordhaner, der placeres på bordet og drejes, så gæsten kan tappe øl ved deres bord.. Nu kan øl, cola, juice eller endda vodka, vin og cocktails tappes. Tre liter passer ind i Feeling-Tube-bordssøjlerne. Disse borddispensere er den absolutte trend. Især diskoteker, bowlingklubber, beer gardens og andre restauranter, har taget trenden til sig!