Rengøringsudstyr SPÜLBOY®

Perfekt rene glas takket være en Spülboy glasvask

Rene glas er uundværlige i den gastronomiske verden. Ved rengøring er det imidlertid ikke kun et spørgsmål om renlighed, det er også et spørgsmål om enkel håndtering og hurtigst muligt skylning af glas. Heldigvis er dette ikke et problem med den matchende glasskive , som bør være en del af det basale udstyr i hver tæller. I vores butik finder du for eksempel den populære Spülboy-vask , der lover perfekt rengøring samt passende reservedele til Spülboy og andet tilbehør, som f.eks. børsterensere til din glasvask.

Det fungerer ikke uden en passende glasvask

Hygiejne er af stor betydning i cateringbranchen. Ud over regelmæssig rengøring af dispenseren inkluderer dette også rene glas. Når alt kommer til alt er det kun et perfekt skyllet glas, der gør en glas, når man drikker øl. Rester fra drikkevarer og rengøringsmidler eller endda tryk af læbestift kan forfalske smagen af frisk tappet øl. Derudover at du bestemt ikke vil efterlade et godt indtryk med dine gæster på denne måde. For hvis du nogensinde har været nødt til at drikke fra et beskidt glas eller har bemærket smagen af vaskemidler i din øl, kommer du sandsynligvis ikke til dig en anden gang. Det er derfor nødvendigt, at du rengør dine glas med den helt rigtige glasvask. Dette giver dig mulighed for at skylle hurtigt og grundigt, så du ikke kun sparer tid, men også efterlader et godt indtryk hos dine gæster

Hvorfor vælge Spülboy

Der er mange forskellige glasvaskemaskiner fra forskellige producenter. Spülboy har et særlig godt ry blandt dem. I betragtning af de mange fordele, som glasvaskemaskinerne ved dette mærke, hvordan man overbeviser. Fordi ved at bruge en Spülboy kan du stole på, at dine glas rengøres optimalt. Hverken spor af læbestift eller fedtrester forårsager problemer for de praktiske enheder. Samtidig viser det sig, at brugen af en Spülboy er vandbesparende. For med denne vaskemaskine flyder vandet kun, når et glas skylles. På samme tid kan du være sikker på, at endda delikat glasindretning bevares på den bedst mulige måde, da Spülboy kommer med rengøring af dine glas ved lave temperaturer. Derudover er glasskiven meget let at tilslutte, så den praktisk talt er klar, ved første brug. Derudover medfører vedligeholdelse og rengøring af selve glasvaskemaskinen ikke store problemer. Fordi de enkelte komponenter i Spülboy, såsom opvaskebørster eller stødbeskyttelsesringe, kan fjernes og rengøres på få trin eller erstattes med en reservedel om nødvendigt.

Spülboy reservedele til ukompliceret reparation

Spülboy er kendetegnet ved dens robuste konstruktion og den tilhørende lange levetid. Dette betyder dog ikke, at du kan undvære reservedele permanent. Fordi brug af dele som opvaskebørster skal udskiftes fra tid til anden for at sikre perfekt funktion og god vaskeevne. At matche Spülboy reservedele fra vores butik er dog ikke en stor udfordring. Vælg blot den reservedel, du har brug for til din Spülboy, og udskift den på din glasskive i bare et par trin.

Bestil din Spülboy-glasvaskemaskine online

Bestil din Spülboy-glasvaskemaskine online . Fordi hos os nyder du ikke kun godt af lave priser, men også hurtig og pålidelig levering, så du snart kan begynde at vaske dine glas. Hvis du er på udkig efter en Spülboy til at rengøre dine glas, kan de nemt findes hos os. Uanset om der er tale om børster, ventilrør eller sugefødder - i vores butik finder du alt hvad du har brug for til reparation af din Spülboy.