Skænkeprop

Køb skænkepropper i høj kvalitet online

Skænkepropper er et uundværligt stykke værktøj, som ingen bar skal være foruden. De praktiske knapskiver med praktiske snaps er tilgængelige i forskellige versioner til næsten alle flaskeformater og muliggør en jævn og nem servering af spiritus i den ønskede mængde.

Sådan fungerer en skænkeprop

En skænkeprop er en lille tilføjelse, der placeres på den åbnede flaske. Gennem åbningen af proppen, kan alkohollen hældes ud af flasken med en justeret hastighed. Flowhastigheden for almindelige skænkepropper er ofte en centiliter pr. sekund. Det er dog ikke mindst påvirket af den respektive væske, og kan derfor variere. Bortset fra udstrømningsrøret har en snpaseprop normalt også et lufthul. Dette forhindrer at der opstår en negativt pres ved servering. Desuden hjælper det med at få den rigtige mængde i glasset, men også at det ikke drypper fra den, når man for eksempel lukker den af, med en finger. Skænkeproppen skal være sat på flasken, når du begynder at hælde, fra den så den ikke ved et uheld, glider ud af flasken.

Det er praktisk at rationere

Ud over konventionelle skænkepropper er der også såkaldte flaskehældere . Disse arbejder efter et lignende princip. De er dog også udstyret med en lille kugle. Bolden sikrer, at kun en vis mængde kan strømme ud af hver dispenser og derefter lukker åbningen, indtil flasken er på højkant igen.

Flaskehælder i forskellige design

Flaskehældere fås til alle slags flasker i adskillige forskellige former og materialer. Proppen, der lukker flasken, er lavet af plast, silikone eller kork. Flaskehældere med en prop, der er lavet af kork, ser naturligvis særlig tiltalende ud. Men med tiden fjerner de aromaerne af drikken og skal derfor regelmæssigt skiftes. Plast og silikone er normalt mere holdbare i dette henseende. Resten af skænkepropperne er normalt lavet af plast eller rustfrit stål. Derudover er messingmodeller også tilgængelige, men er ikke egnede til sure og bitre væsker.

Flaskehældere til ethvert behov i vores butik

Uanset om det er til bitre, sure eller almindeligt alkohol - kan du i vores butik finde flaskehældere til ethvert behov. Bestil den valgte model og nyd godt af vores korte leveringstider, lave priser og god produktkvalitet.