Tappetårne

Filter

I den gastronomiske verden, men i stigende grad også i den private sektor, tappes øl ikke længere med et simpelt tryk. Tappetårne er noget, der åbner øjnene og skaber opmærksomhed i enhver bar, pub, værtshus eller endda i ens eget hjem. Tappetårne i forskellige højder efter eget valg er knyttet til anlægget, som normalt inkluderer en drypbakke. Øldispenseren er forbundet til dispenseren med en slange.

Tappetårne med dispenser efter eget valg

Vi har tappetårne til private klubhuse eller restauranter i forskellige størrelser. Alle modeller er visuelt tiltalende og giver baren et cool udseende. Elegante modeller lavet af krom eller rustfrit stål, mat eller poleret fås med en eller to linjer. Nogle af dispensersøjlerne kan skrues direkte på tappetårnet.

Tappetårne er tilgængelige i et bredt udvalg, hvor en- og tosidet version dominerer. I cateringverdenen spiller udseendet en særlig rolle i udleveringen af søjlerne, fordi det skal passe til baren og restauranten. Tappetårnene er ofte midtpunktet i baren, hvor tjeneren betjener gæsterne. Der er modeller i høj kvalitet lavet af rustfrit stål eller krom, der passer til næsten til ethvert interiør.

Hvis du vil være mobil, er picnic-fadølsanlæg det alternative til når du er på farten. Med de enkle picnicpumper med stempelhaner kan du begynde at tappe uden en CO2-flaske. Så du kan også nyde lækker, frisk øl ved grillen eller på stranden.

Teknologi til dispensering af tappetårne

Ud over udseendet skal du også være opmærksom på teknologien og udførelsen af ​​høj kvalitet. tårnet, hvorfra ølen strømmer, er forbundet til dispenseren. Vær altid opmærksom på en grundig rengøring af dispenseren og hanen. Der skal også sikres tilstrækkelig afkøling, så øllen ikke kommer ud af hanen for varmt. Ulempen med varmt øl er, at det skaber meget skum.

Vores tappetårne er af høj kvalitet og teknisk opdaterede, så tappetårnene er ikke kun et ægte blikfang. Optik og teknologi får øllen til at smage meget bedre. Især i den gastronomiske verden er baren et midtpunkt i restauranten, som ikke kan overses.