Lindr Pygmy 25

Filter

Lindr Pygmy 25

 
Lindr Pygmy 25 er det som dem der elsker øl skal vælge, hvis de vil have den perfekte ølkøler i deres hjem, eller måske endda til en privat begivenhed. Det er en kompakt ølkøler som nærmest er lavet til privat brug.
 

Lindr-hanesystem af høj kvalitet - Bliv glad for din øl  

 
Med Lindr Pygmy 25 vælger du en professionel løsning, der giver dig mulighed for at udskænke kold og lækker øl i privaten eller til et privat event. Denne ølkøler er god til begivenheder og events som en havefest, et bryllup eller en barnedåb. Eventet er underordnet, for den kan bruges til det hele.
 
Derudover kan Lindr-dispenseren naturligvis også bruges i mindre cateringvirksomheder. Med en kapacitet på op til 30 liter kan du skænke mange liter øl med den.  
 
Den moderne køleteknologi, der anvendes i Lindr Pygmy 25, er kendetegnet ved dens høje effektivitet. Den kraftfulde termoblok sikrer også, at den første øl kan hældes efter to til fire minutter.  
 
Efter cirka ti minutter er køleren endelig klar til at skænke flere perfekt afkølede øl efter hinanden, så du ikke behøver at lade dine gæster vente længe selv, hvis de for eksempel dukker op uanmeldt og er tørstige.
 

Hvorfor du har ret med Pygmy 25 fra Lindr

 
Selv den bedste flaske øl kan ikke konkurrere med en fadø, der kommer fra et fadølsanlæg på tryk. Dette gælder selvfølgelig ikke kun i den gastronomiske verdad, men også til private begivenheder.
 
Til dette formål giver det ikke så god mening at købe et dyrt fadølsanlæg med en vandhanekapacitet på 100 liter eller mere. En ølkøler som Lindr Pygmy 25 er derimod det ideelle valg.  
 
Fordi det kompakte system fra den velkendte tjekkiske producent overbeviser med et tiltalende design og en robust konstruktion lavet af rustfrit stål. Du kan være sikker på, at din Lindr-ølkøler overholder de højeste hygiejnestandarder, og at du vil nyde dit køb i lang tid.
 

Et overblik over de vigtigste fordele ved Lindr Pygmy 25:  

 
  • Det sparer plads takket være kompakte dimensioner  
  • Moderne køleteknologi til høj effektivitet
  • Rustfrit stål til en robust og holdbar konstruktion
  • Nem opstart
  • Klar til brug inden for to til fire minutter
  • Op til 30 liter kold øl i timen
  • Ideel til professionel servering i den private sektor
 

Køb en Lindr Pygmy 25 dispenser

 
Køb Lindr Pygmy 25-fadølsanlæg i vores butik, og imponer gæsterne til din næste fest i festlokalet derhjemme eller i klubhuset med perfekt kølet fadøl.
 
Hvis det er nødvendigt, kan du selvfølgelig også bestille tilbehør fra os, såsom ølslanger, som du har brug for til at forbinde din nye Lindr Pygmy 25 dispenser.
"