Rengøring til fadølsanlæg

Filter

Professionelt tilbehør til rengøring af dit tappesystem

Frisktappet øl er ikke længere kun meget populært når du besøger en restaurant, men er også blevet en integreret del af mange private begivenheder. Naturligvis er det ikke nok at tilslutte tønde og tappe på øl. Derudover er regelmæssig rengøring af hanen og fadølsanlægget en del af det obligatoriske program. Dette gælder både professionel brug og privat brug af et ølhanesystem.

Som operatør er du ansvarlig for rengøring af tappesystemet

Selvom forordningen om dispenseringssystem blev ophævet i 2005, skal du som operatør af dit dispenseringssystem være opmærksom på et par ting. Dette inkluderer især, at du sikrer sikker betjening og i dette sammenhæng sikre, at det er rent. For at sikre sidstnævnte har du brug for regelmæssig og professionel rengøring af din dispenser. Ellers sikrer rester af ølet over tid at der dannes bakterier og andre mikroorganismer i de enkelte komponenter i dit doseringssystem. Disse påvirker smagen af øllet og kan i værste tilfælde endda gøre dig eller dine kunder syge.

Rengøring af hanen før første brug

Før du starter med at bruge din hane ii cateringbranchen for første gang, er det vigtigt at udføre en grundig rengøring af systemet. Med dette fjerner du eksisterende rester fra produktionen, såsom blødgørere indeholdt i plastlinjer samt olierester og flis. For dispenseringssystemer, der udelukkende er beregnet til privat brug, er det tilstrækkeligt ofte også for at vippe den første eller to udkast til øl væk. Hvis det er nødvendigt med en kompletrengøring af dispenseringssystemet , angives dette normalt i brugsanvisningen.

Rengøring af dispenseren efter lang stilstand

Grundig rengøring bør også altid udføres, hvis du ikke har brugt dit dispenseringssystem i lang tid og de enkelte komponenter er derfor forurenet med aflejringer. Som før den første opstart skal dispenseringssystemet rengøres særlig omhyggeligt, især inden for den professionelle sektor.

Køb passende tilbehør til rengøring af dit tappesystem

Regelmæssig rengøring af dispenseringssystemet , der er baseret på både brugen og kravene i den respektive model, sikrer perfekt og risikofri ølglæde. I vores butik finder du alt hvad du har brug for professionel rengøring af dit dispenseringssystem, fra rengøringsbeholdere til rengøringssvampe og børster til rengøringsmidler.

Bestil tilbehør til rengøring af tryk- og ølslanger let online og drage fordel af lave priser og hurtig og sikker levering.