ich-zapfe

Refraktometer 0-32%, Brix + 1,000-1,130 Specifik tyngdekraft med ATC


Varenummer NEW-14050


* Inkl. moms ekskl. Levering

<h2>Refraktometer 0-32%, Brix + 1,000-1,130 Specifik tyngdekraft med ATC</h2> <p>At bestemme tu00e6theden af u200bu200bvu00e6sker i vinfremstillingsindustrien er en barneleg med det pru00e6cise optiske instrument refraktometer. Enheden bruger brydningsindekset til nu00f8jagtigt at bestemme tu00e6theden af u200bu200bvu00e6sker, uanset deres temperatur. </p> <p>Refraktometeret 0-32%, Brix + 1.000-1.130 Specific Gravity med ATC er udstyret med en skala pu00e5 0-32% Brix til at bestemme sukkerindholdet i vu00e6sker. En vu00e6skes vu00e6gtfylde kan aflu00e6ses fra 1.000-1.130. Aflu00e6sningsnu00f8jagtigheden er 0,2 % for Brix og 0,001 for vu00e6gtfylde. </p> <p>Takket vu00e6re den automatiske temperaturkompensation (ATC) kan refraktometeret automatisk tage hu00f8jde for vu00e6skens temperatur, su00e5 en separat temperaturkorrektion er ikke nu00f8dvendig. For de bedste resultater bu00f8r mu00e5linger foretages i de tidlige stadier af fermenteringen. Resultater opnu00e5et under eller efter fermentering bu00f8r korrigeres ved hju00e6lp af computerprogrammer eller mobilapps for at sikre nu00f8jagtighed.</p> <ul> <li>Optisk pru00e6cisionsinstrument til bestemmelse af vu00e6skers massefylde</li> <li>Samtidig aflu00e6sning af Brix-vu00e6rdi og vu00e6gtfylde</li> <li>0-32 % Brix-skala med 0,2 % aflu00e6sning</li> <li>1000-1130 SG skala med 0,001 aflu00e6sning</li> <li>Automatisk temperaturkompensation (ATC)</li> <li>Leveringsomfang: refraktometer, pipette, miniskruetru00e6kker, betjeningsvejledning, opbevaringsboks, renseklud</li> <li>Mu00e5l inklusive emballage: 9,5 cm bredde x 5,5 cm hu00f8jde x 21,9 cm lu00e6ngde</li> <li>Vu00e6gt: 0,34 kg</li> </ul> <p>Med refraktometeret 0-32%, Brix + 1.000-1.130 Specific Gravity med ATC kan vinproducenter hurtigt og nemt bestemme vu00e6skens tu00e6thed og derved optimere kvaliteten og smagen af u200bu200bslutproduktet.</p>

ofte købt med...

Du kunne også være interesseret i: